Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / На вулиці Полтавській у Краснограді збили жінку-пішохода

На вулиці Полтавській у Краснограді збили жінку-пішохода

Фото Красноградський районний відділ поліції

Дорожня транспортна пригода сталася 27 листопада на пішохідному переході біля «вагончиків» у центрі міста близько о пів на шосту вечора.  Про аварію правоохоронців сповістив 21-річний водій легковика «Санйонг», який і здійснив наїзд, —повідомляє Красноградський районний відділ поліції.

На місці ДТП працювала група реагування патрульної поліції. Полісмени з’ясували, що в момент зіткнення потерпіла перетинала проїжджу частину  у визначеному відповідною розміткою місці. Водій легковика не врахував обставин дорожнього руху та спровокував аварійну ситуацію.

Наразі 50-річна постраждала, жителька Зачепилівського району, з численними пошкодженнями знаходиться в реанімаційному відділенні місцевої лікарні. Медики діагностували в жінки закриту черепно-мозкову травму, відкритий перелом ноги, закриті переломи ребра та кісток тазу.

Слідчим відділом райвідділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Нагадаємо, це не перша подібна ДТП, яка сталася в Краснограді за останній час. Як ми повідомляли, схожа аварія за участю пішохода та легкового автомобіля відбулася третього листопада на «зебрі» на перехресті вулиць Московської та Харківської.

Якщо не дотримуватися правил дорожнього руху, на дорозі ніде не можна почуватися в безпеці.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page