Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / На Красноградщині ще два випадки коронавірусу

На Красноградщині ще два випадки коронавірусу

На підставі результатів аналізів біологічного матеріалу методом полімеразно ланцюгової реакції COVID-19 діагностували у двох пацієнтів інфекційного відділення Красноградської центральної районної лікарні. Серед нововиявлених хворих жителька Красноградщини старшого віку та мешканець Кегичівського району середніх літ. Нині у стаціонарі ЦРЛ знаходяться троє пацієнтів із коронавірусною інфекцією, ще одна жителька Краснограда з позитивним ПЛР-тестом на коронавірус, але без проявів недуги, дотримується самоізоляції. Кілька біологічних проб із підозрою на COVID-19 передані для проведення досліджень в обласній вірусологічній лабораторії, — поінформували в центральній районній лікарні.

На Харківщині відучора виявили 65 нових випадків COVID-19, у 91 жителя регіону підозрюють інфекцію. Також за минулу добу на один збільшилася кількість летальних випадків, тепер їх 120. За інформацією Харківського обласного лабораторного центру за весь період спостережень в області зареєстрували 3203 випадків COVID-19. На 23 липня після недуги одужали 1807 пацієнтів.

Поточна епідемічна ситуація в регіоні відповідає вимогам для послаблення протиепідемічних заходів. Цільові показники знаходяться в межах визначених норм.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page