Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / На Красноградщині привітають випускників-медалістів

На Красноградщині привітають випускників-медалістів

З відзнакою повний курс загальної середньої освіти в районі в 2019/2020 навчальному році завершили 20 юнаків і дівчат. Двадцятого липня у великій залі Будинку ради із успішним закінченням школи їх вітатимуть перші керівники району, — повідомили у відділі освіти Красноградської райдержадміністрації. Початок урочистостей запланований на 17.00.

— У зв’язку з карантином кількість відвідувачів святкового заходу буде чітко регламетована. Запрошуються лише випускники, їхні батьки, класні керівники та директори навчальних закладів, — розповіла начальник відділу освіти КРДА Антоніна Турова. — Цьогоріч школярі випускних класів були звільнені від складання державної підсумкової атестації. Підсумкові оцінки отримали на підставі поточного оцінювання упродовж року. Відтак 19 учнів ЗЗСО району та одна учениця з Наталинської ОТГ закінчили школу із золотими медалями.

Найбільше медалістів цьогоріч випустить ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 ім. О. І. Копиленка. Тут атестат з відзнакою отримають 10 одинадцятикласників. Чотирьох золотих випускників підготували у навчально-виховному комплексі № 2, двох — у Піщанському НВК, по одному — у  НВК № 3, багатопрофільному ліцеї, гімназії «Гранд» та Наталинському НВК.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page