Четверг , 28 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Медиків возять на роботу спеціальними рейсами

Медиків возять на роботу спеціальними рейсами

З початку дії карантину, спровокованого загрозою поширення коронавірусу, місцевий перевізник ТОВ “Фенікс” здійснює підвезення медичних працівників Красноградщини до роботи і назад за кількома окремими маршрутами.

— Автобуси віправляються щоранку від краєзнавчого музею в Краснограді та прямують до населених пунктів, де знаходяться  заклади охорони здоров’я: Наталиного, Петрівки, Попівки, Хрестища, Берестовеньки та інших. Графік поїздок розробила адміністрація районної лікарні,  — розповів заступник директора транспортного підприємства Олександр Штепа. — Вхід у транспорт здійснюється за посвідченнями. Послугою охоплено майже 70 медпрацівників.

За словами співрозмовника, щодня маршрутки дезинфікуються. Поручні, пасажирські сидіння, підлога та інші поверхні обробляються водним розчином дезактіну — сертифікованого засобу, призначеного для дезинфекції транспортних засобів. Також один раз на добу для очистки фільтрів та інших деталей машин від ймовірного потрапляння збудника захворювання, використовують азонатор.

Громадський транспорт у місті рухається лише за двома маршрутами: до мікрорайна 3 та селища Дослідного. На Дослідне відправляється тричі на день згідно зі встановленим  графіком: 0 07.00, 11.30 та 17.20. На мікрорайон 3 відповідно до пасажиропотоку.

— Кількість пасажирів у салоні маршруток під час руху не первищує 10 осіб, — нагадав Олександр Штепа. — Водії ретельно стежать за дотриманням цієї норми. Інакше це вважається адміністративним правопорушенням.

Перевізник звертається до населення з проханням із розумінням ставитися до вимог карантину, які стосуються громадського транспорту. Відтак рекомендує красноградцям по-можливості утриматися від поїздок.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page