Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Красноградські мотокросмени знову з нагородами

Красноградські мотокросмени знову з нагородами

Дев’ятого травня екіпаж спортивно-технічного клубу  «Екстрим-мото»  Юрій Немилостивий – Валентин Бойко виграв «срібло» на першому етапі  Чемпіонату України з мотоциклетного спорту. Перегони відбулися в місті Мирноград (до 2016 р. Димитров) Донецької області.

Другу сходинку турнірної таблиці мотокросмени посіли за кілька днів потому на черговому етапі обласних змагань, які проходили в місті Валки. Нагадаємо, двійка Немилостивий-Бойко виступає в класі «мотоцикли з коляскою з водяним охолодженням двигуна».

Переможцями в категорії «мотоцикли з коляскою з повітряним охолодженням двигуна»  на цьому турнірі стали ще одні представники Красноградщини – спортивна пара  Олександр Мазій- Руслан Пахненко. Також у обласних змаганнях взяли участь Олександр Піскунов (категорія МХ-1), Максим Кохтенко (категорія 85 куб. см) та Володимир Яцина (категорія «Ветеран»).

— Вісімнадцятого травня  у місті Буча на Київщині стартує етап Чемпіонат світу з мотокросу серед екіпажів. Сподіваємося, що зможемо показати на трасі гідний результат, — розповів  кореспонденту видання Юрій Немилостивий.

Побажаємо успіху землякам!

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Переміг «Колос» із Сахновщини

Відкритий турнір з футзалу серед ветеранів 50+ цієї суботи відбувся у Красноградському фізкультурно-оздоровчому комплексі. У …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page