Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Дев’ятикласники попрощалися зі школою

Дев’ятикласники попрощалися зі школою

П’ятнадцятого червня випускникам дев’ятих класів закладів загальної середньої освіти (ЗЗСО) Красноградщини вручили свідоцтва про здобуття базової середньої освіти. Документ отримали 327 хлопців і дівчат, з них 23 з відзнакою.

— У зв’язку з карантином урочистості в школах не проводилися. Процедура відбувалася в робочому порядку. Свідоцтва вручали керівники ЗЗСО  за індивідуальним графіком, про який учнів завчасно попередили, — розповіла методист районного методичного центру відділу освіти Красноградської РДА Ольга Міхно. — Необхідні вимоги карантинних обмежень були дотримані. Скупчення людей не було.

За словами Ольги Міхно, хлопці та дівчата, які вирішили продовжити шкільне навчання, на вручення могли не приходити. До наступного 10-го класу  їх перевели автоматично. Ознайомитися з результатами закінчення базового рівня школи вони могли дистанційно. Кожному з них відправили повідомлення з прикріпленим файлом на електронну адресу або в доступні мобільні додатки. Їхні документи зберігатимуться в навчальних закладах до завершення повного курсу шкільної освіти.

Цього дня відповідні свідоцтва отримали й учні дев’ятих класів ЗЗСО Наталинської об’єднаної територіальної громади. Тут базовий щабель школи здолали 37 випускників.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page