Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Два наркопритони в Краснограді викрила поліція

Два наркопритони в Краснограді викрила поліція

Правоохоронці отримали кілька скарг від місцевих жителів, що в одному з приватних домоволодінь на вулиці Короленка та у квартирі багатоповерхівки на вулиці Чернишевського розповсюджують наркотики та збирають наркозалежних громадян. За вказаними адресами полісмени провели обшуки. Перевірки засвідчили протиправну діяльність господарів житла.

— Власниками помешкань виявилися містяни 1984 та 1983 року народження. На момент обшуку окрім них в оселях знаходилися також двоє чоловіків, які зізналися у вживанні наркотичних речовин, — повідомили в Красноградському відділі поліції. — Раніше організатори притонів уже притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Вони самостійно виготовляли небезпечне зілля, яким “пригощали” відвідувачів.

Наразі наркотичні засоби, а також предмети для їхнього виготовлення та споживання вилучені та направлені на експертизу.

За фактом правопорушення слідчий відділ відкрив кримінальні провадження за ч. 1 ст. 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до п’яти років.

Досудове розслідування триває.

Фото Красноградський відділ поліції

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page