Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Вулиця Полтавська в Краснограді — найнебезпечніша

Вулиця Полтавська в Краснограді — найнебезпечніша

Таку невтішну репутацію одна з головних транспортних артерій міста й району заслужила за статистикою дорожньо-транспортних пригод, які сталися на Красноградщині упродовж 2019 року. Про це кореспондентку видання поінформували в місцевому відділі поліції.

На середину грудня правоохоронці зафіксували в районі 80 ДТП.

З них 27 відбулися в Краснограді. У восьми аваріях постраждали люди, дві завершилися летально. Обидва смертельні випадки трапилися на відрізку вулиці Полтавської від «зебри» біля старого півкола до пішохідного переходу поблизу із супермаркетом «АТБ». Жертвами інцидентів були пішоходи.

Найчастіше у поліцейських звітах фігурувала й вулиця Короленко. Про зіткнення автівок на ній  поліціянтів повідомляли вісім разів. Три аварії з цього числа також були з потерпілими: дві на розі Короленка та Полтавської, одна – неподалік будинку на Короленка, 148. Ще одна ДТП,  в якій був травмований, відбулася на перехресті Харківської та Московської. Тож дороги на Полтавській,  Короленка та Харківській очолили рейтинг таких, на яких учасникам дорожнього руху необхідно буди особливо уважними.

Поза межами міста на території Красноградщини сталися сім аварій із постраждалими. Три з них забрали життя людей. Смертельними виявилися 62 км та 106 км автодороги Харків-Красноград-Перещепине та ділянка цієї траси  неподалік села Іванівське.

Сумний підсумок по району  — 15 ДТП із потерпілими, з них п’ять летальні.

Основними причинами аварій правоохоронці називають невиконання правил дорожнього руху (ПДР), зокрема недотримання безпечної швидкості та дистанції. Попри очевидну загрозу власному життю та здоров’ю як водії, так і пішоходи нехтують вимогами ПДР.

Поки матеріал готувався до друку, очевидці повідомили про черговий «поцілунок» автівок на перехресті Короленка-Полтавська. До кінця року статистичні дані ДТП, на жаль, ще можуть змінитися.  Насправді сповільнити, а можливо, й зупинити лічильник аварій під силу. Вимога одна – обов’язкове дотримання на дорогах етикету, визначеного законодавством.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page