Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Вихідними до міської зони відпочинку ходитиме маршрутка

Вихідними до міської зони відпочинку ходитиме маршрутка

Перший рейс відбудеться 10 липня. Маршрут руху: мікрорайон 3 — зона відпочинку — платформа № 1 автовокзалу. Час відправлення: 09.00; 12.00; 17.00. Вартість проїзду — 10 гривень, — повідомили у ТОВ «Фенікс», яке здійснює пасажирські перевезення в Красноградському районі.

— Із пропозицією запровадити такий рейс до керівництва підприємства звернувся голова районної державної адміністрації Олександр Кайдаш, — розповів заступник директора ТОВ «Фенікс» Олександр Штепа. — Недавно в напрямку зони відпочинку відремонтували дорожнє покриття, що забезпечило вільний проїзд транспорту. Це також стало вагомим аргументом на підтримку ідеї.

Передбачається, що маршрутка до міського пляжу курсуватиме у вихідні, але за потреби рейс зможуть зробити щоденним. Це залежатиме від кількості охочих скористатися транспортним засобом.

Заступник керівника ТОВ «Фенікс» також зазначив, що нещодавно підприємство придбало сучасний комфортабельний пасажирський автобус на 21 місце. Його використовують на маршруті Красноград-Харків або під замовлення для далеких поїздок. Перевізник зацікавлений, аби надавати якісні послуги населенню. Це стосується не тільки обслуговування техніки, а й розширення автопарку.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page