Пятница , 29 Март 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Вихованці РЦДЮТ розвивають таланти онлайн

Вихованці РЦДЮТ розвивають таланти онлайн

Попри карантин гуртківці районного Центру дитячої та юнацької творчості не припинили заняття, а лише змінили їхній формат.

— Педагоги спілкуються з учнями через вайбер і фейсбук. Так діти отимують завдання,  обмінюються своїми спостереженнями, творчими доробками та діляться тим, як проводять свій час, — розповіла заступник директора РЦДЮТ із навчально-методичної роботи Людмила Меднікова. — Таким чином ми визначилися з переможцями районного етапу Всеукраїнського конкурсу “Великодня писанка” та відправили кращі вироби для участі на обласному рівні. До роковин Чорнобильської трагедії організували онлайн-флешмоб: вихованці долучилися до конкурсу малюнків, декламували вірші, влаштовували літературні читання, театралізовану імпровізацію тощо.

Якщо зайти на сторінку РЦДЮТ у фейсбуці, тут справді можна побачити активне життя: відеозаписи вокалістів і танцюристів, світлини від вихованців інших гуртків, майстер-класи педагогів і ще багато цікавого.

—  Паралельно з проведенням дистанційних занять педагогічні працівники не забувають про підвищення кваліфікації, самі беруть участь у онлайн-вебінарах, удосконалюють свою фахову майстерність, — говорить Людмила Меднікова.

Нині діти і педагоги активно готуються до онлайн-флешмобу, присвяченому Дню перемоги. Що з того вийде, скоро дізнаємося.

 

Фото: https://www.facebook.com/photo?fbid=810490436046787&set=a.677946269301205

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page