Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Весна – пора ремонтів доріг

Весна – пора ремонтів доріг

У Піщанській сільраді підготовлена проєктно-кошторисна документація для відновлення дорожнього покриття кількох автошляхів.

— Дороги на вулицях Весняній, Полтавській, Садовій, а також на з’їзді з вулиці Першотравневої на Садову вздовж сільського цвинтаря засиплять щебенем і гранвідсівом та ущільнять, — розповіла Піщанській сільський голова Світлана Кривенко. — Роботи фінансуватимуться з бюджету сільради.

Також буде оголошено тендер на лагодження автодороги на вул. Слобожанській. Проїжджу частину планують засипати щебенем і гранвідсівом. Проводитимуться публічні торги для пошуку виконавців проєктів із заміни асфальтного покриття на ділянках доріг на вулицях Широкій та 8 Березня.

— На території Піщанської громади майже 30 автодоріг та 8 провулків. Ремонти необхідні майже скрізь. У разі економії бюджетних коштів спрямуємо надлишок для оновлення інших автошляхів, — сказала сільський голова.

За словами очільниці Піщанської громади, актуальним лишається ремонт проїжджої частини на вулиці Зоряній, якою проходить маршрут шкільного автобуса. Востаннє вона ремонтувалася майже два десятиліття тому. Це дорога місцевого значення. Піщанці звертатимуться за фінансовою підтримкою з обласного бюджету для проведення цих ремонтних робіт.

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page