Вторник , 19 Март 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / Акція «Твоя енергонезалежність» набирає обертів

Акція «Твоя енергонезалежність» набирає обертів

За інформацією прес-служби ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ», за перший тиждень від старту інціативи акційною пропозицією купити газ на майбутній опалювальний сезон по літній ціні скористалися 670 жителів Харківщини. Таким чином, побутові споживачі придбали наперед майже півмільйона кубометрів палива. У середньому обсяг замовлення становить 600 —  700 м3.

Понад 90 відсотків заявок клієнти оформили через Особистий кабінет на сайті 104 ua. З 27 серпня замовити газ можна онлайн без відвідин Центрів обслуговування клієнтів (ЦОК).

Для цього необхідно в кабінеті натиснути банер «Твоя енергонезалежність». Тут у Калькуляторі економії наведені дані про обсяги газу, використані в минулому сезоні та розрахунок можливої економії.  Далі передати показання газового лічильника  та оплатити замовлення.

До Красноградського територіального підрозділу (ТП) АТ «Харківгаз» належить однойменний, а також Лозівський, Зачепилівський і Кегчівський райони. Наразі майже 300 споживачів названого ТП проконсультувалися з приводу участі в акції, ще близько 100 оформили заявки для придбання газу.

Про умови акції читайте тут.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харків атакували ворожі ракети і шахеди

Про ситуацію на Харківщині на 31 грудня розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page