Четверг , 28 Март 2024
На головну / Uncategorized / Як ефективно управляти медициною в громаді

Як ефективно управляти медициною в громаді

Двадцять п’ятого лютого в конференц-залі Будинку ради в Краснограді відбулася зустріч із керівниками громад і медичних закладів укрупненого Красноградського району, присвячена цій темі. 

З учасниками зібрання спілкувалися експерти проєкту «Ефективна первинна медицина в громаді». На Харківщині він впроваджується з 2018-го року до квітня 2021-го.  Проєкт втілюється Харківською обласною радою в партнерстві з ГО «Агенція змін «Перспектива», ГС «Українсько-німецька медична асоціація» , Асоціацією органів місцевого самоврядування Харківської області за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Під час наради учасників проконсультували в юридичній площині щодо організації роботи закладів первинної медицини та надання якісної медичної допомоги населенню в умовах реформування галузі. Експерти відповіли на актуальні запитання, які хвилюють медиків і очільників органів місцевого самоврядування. Йшлося, як громада може вплинути на збереження здоров’я жителів, організувати ефективне управління мережею медичних установ, застосовувати різні форми співпраці тощо.

Детальніше про це читайте в наступному номері газети «Вісті Красноградщини».

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Читайте в наступному номері

8 лютого 2024

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page