Среда , 24 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Школяр із Краснограда отримав звання «Лідер року-2021»

Школяр із Краснограда отримав звання «Лідер року-2021»

Такий титул завоював одинадцятикласник ліцею № 5 Вадим Гарбузов. Разом із командою представників Красноградської міської асоціації старшокласників «Сузір’я» юнак взяв участь у однойменному обласному фестивалі. Він проводився серед лідерів учнівського самоврядування Харківщини з ініціативи Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості. Для журі Вадим виявився найпереконливішим серед інших учасників.

— Фестиваль «Лідер року» існує вже п’ять років. Щоразу ми брали в ньому участь. Посідали різні призові місця, але титул переможця в особистому заліку вибороли вперше, — розповіла координатор асоціації «Сузір’я» Олена Чекамова. — Це велика перемога, якою ми пишаємося.

Фестиваль «Лідер року» приурочений до Дня місцевого самоврядування. Фінал конкурсу відбувся 10 грудня в Харкові. Претендентів на лідерство представили 13 команд із різних регіонів області. Володаря титулу визначали за підсумками трьох випробувань.

У першому конкурсі «Візитівка» Влада підтримали його товаришки по команді — Діана Руденко, Валерія Дурачевська, Валерія Подоляко та Софія Глущенко (на фото зліва на право, Вадим Гарбузов у центрі). Дівчата навчаються у старших класах закладів загальної середньої освіти Краснограда і відвідють асоціацію «Сузір’я». У другому випробуванні «Лідерська позиція» Вадим спробував себе у ролі керівника обласної ради і запропонував кілька рішень щодо впровадження альтернативних видів енергії, використання методів біоінженерії тощо. У підсумку представив лідерський проєкт. Команда «Сузір’я» тісно співпрацює з районною організацією Товариства Червоного Хреста України. Спільно вони проваджують проєкт «Молодіжні лідери України», де юнаки та дівчата виступають як агенти поведінкових змін. Вони долучаються до екологічних ініціатив, зокрема, з озеленення територій, розчищення стихійних смітників тощо. Також беруть участь у акціях соціального спрямування. Представлений досвід участі в проєкті переконав журі віддати перемогу лідеру учнівського самоврядування з Краснограда.

Вадима Гарбузова нагородили відповідним дипломом. Бути лідером означає ніколи не зупинятися на досягнутому. Тож асоціація старшокласників «Сузір’я» вже готується досягти нових висот.

 Фото з архіву Красноградської міської асоціації старшокласників «Сузір’я»

 

 

 

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page