Вторник , 16 Апрель 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Культура / Школярка з Березівки у числі переможців конкурсу від АТ “Харківобленерго”

Школярка з Березівки у числі переможців конкурсу від АТ “Харківобленерго”

«Ліхтарик майбутнього» від Євгенії Кузьменко із села Березівка Наталинської громади

З ініціативи керівництва та профспілкового комітету підприємства проводився дитячий творчий конкурс «Ялинкова прикраса своїми руками для енергетиків».  У період із 01 жовтня до 22 листопада учасники надіслали до конкурсного комітету  471 роботу. З них журі  обрало 22 найкращі. У тому числі «Ліхтарик майбутнього» від десятирічної Євгенії Кузьменко із села Березівка Наталинської територіальної громади. Нагородження переможців відбулося в музеї АТ «Харківобленерго» у Харкові. Вручення нагород приурочили до Дня Святого Миколая. Діти отримали цінні подарунки — смартфони SAMSUNG.

Женя Кузьменко навчається в четвертому класі Березівської гімназії. Виготовити ліхтарик на конкурс їй допомогла мама Людмила. 

— Ми намагаємося залучати учнів до різноманітних змагань, конкурсів і фестивалів, які нам пропонують. Необхідну інформацію отримуємо від відділу освіти Наталинської сільської ради, — говорить директорка Березівської гімназії Світлана Штангей. — Активними учасниками різних ініціатив є і родина Кузьменків. Пані Людмила захоплюється декоративно-ужитковим мистецтвом, до нього призвичаює і доню Євгенію. Спільно вони вже виготовили не одну декоративну роботу, були призерками місцевих конкурсів. Але на обласному рівні перемогли вперше. Пишаємося нашими дівчатами і зичимо їм нових успіхів!

Тепер творчі роботи конкурсантів «Ялинкова прикраса своїми руками» прикрашають робочі місця енергетиків. АТ «Харківобленерго» щорічно організовує подібні змагання серед дітей. Нинішній конкурс об’єднав хлопців і дівчат від 6 до 16 років. Такі заохочення є частиною профілактичної роботи компанії щодо попередження електротравматизму серед населення.

Фото до публікації з архіву «Харківобленерго» (https://www.facebook.com/kharkivoblenergo/photos/pcb.1277679495991189/1277673849325087)

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page