Четверг , 25 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Футболісти-ветерани з Краснограда впевнено перемогли у товариському матчі

Футболісти-ветерани з Краснограда впевнено перемогли у товариському матчі

Учасники товариського футбольного матчу Красноград-Карлівка, 07 лютого

Суперниками красноградців були спортсмени з Карлівки. Гра відбулася сьомого лютого на футбольному полі зі штучним покриттям, розташованому на території місцевого педагогічного  фахового коледжу. Земляки обіграли гостей із рахунком 8:4.

— Попри непривітну погоду  та інші несприятливі обставини намагаємося постійно тренуватися, зараз збираємося тричі на тиждень. Також для підтримки фізичної форми влаштовуємо подібні змагання, — розповів інструктор з фізкультури КЗ «Спортивний клуб «Олімп» Олександр Уткін. —Матч видався цікавим. Сподіваюся, що незалежно від фінального рахунку всі учасники залишилися задоволеними перебігом зустрічі.

Фіналісти Кубка з футболу від 31 січня: збірні Краснограда та Карлівки

Тридцять першого січня місцеві футболісти-любителі у віковій категорії 35+ також провели Кубок із футболу. Організатори турніру приймали команди з Кегичівки, Карлівки, а також діючих чемпіонів області у футбольних змаганнях на великому полі – збірну ветеранів Сахновщини. У полуфіналі карлівчани перемогли гравців із Кегичівки з результатом 2:0, а красноградці в напруженому протистоянні здолали команду з Сахновщини – 5:4. У фінальному матчі збірна Краснограда змагалася з командою Карлівки. У підсумку різниця у два м’ячі 4:2  на користь господарів вирішила ім’я володаря Кубка. Відтак місцеві ветерани футболу записали собі в актив ще одну перемогу.

За словами Олександра Уткіна, футболісти продовжуть активно брати участь у змаганнях. Тринадцятого лютого футбольна команда села Піщанка та збірна ветеранів 35 + планує виїзд до Карлівки. Там відбудуться змагання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Фото з архіву Олександра Уткіна

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page