Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / У Краснограді правоохоронці ліквідували наркопритон

У Краснограді правоохоронці ліквідували наркопритон

Він діяв у квартирі однієї з багатоповерхівок. Господар помешкання, 51-річний чоловік, сам виготовляв і вживав наркотичну речовину та ділився «зіллям» із наркозалежними відвідувачами. Власник житла мав раніше судимості. Тепер знову може потрапити за грати на кілька років, — інформує Красноградський районний відділ поліції.

Про можливе місцезнаходження наркопритону в поліцію заявили жителі міста. За вказаною адресою правоохоронці провели санкціонований обшук, який підтвердив інформацію.

Під час обшуку квартири  полісмени виявили чотири медичних шприца. В одному з них була речовина темно-коричневого кольору, за зовнішніми ознаками схожа на «опій ацетильований». У трьох інших залишилися рештки подібного вмісту. На момент візиту правоохоронців, у оселі окрім господаря знаходилися ще двоє  чоловіків. У ході слідства вони зізналися, що напередодні разом вживали наркотики.

За фактом правопорушення відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 317 Кримінального кодексу України «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». У таких випадках законодавство передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном  до п’яти  років.

 

Фото: Красноградський районний відділ поліції

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page