Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Урочистий прийом в Олександра Кайдаша

Урочистий прийом в Олександра Кайдаша

З нагоди Дня місцевого самоврядування, який в Україні відзначають сьомого грудня, очільник Красноградської райдержадміністрації Олександр Кайдаш влаштував урочистий прийом.

Зазвичай міський та сільські голови самі організовують безліч заходів, розв’язують злободенні проблеми, допомагають мешканцям громад у різних життєвих ситуаціях, відзначають кращих земляків грамотами та подяками, цінними подарунками. А ось сьомого грудня представники органів місцевого самоврядування святкують своє професійне свято. Тож цього дня справедливо вшановують їх.  

Цьогоріч у співпраці з районною державною адміністрацією місцеві громади втілили в життя багато цікавих і корисних ініціатив. Про це під час зустрічі з міським та сільськими головами мовив Олександр Кайдаш. Попереду — нові виклики і завдання, пов’язані з реформою децентралізації. Минулого тижня відбулася перша сесія Наталинської сільської територіальної громади, незабаром зберуться на пленарне засідання новообрані депутати Красноградської міської територіальної громади. Замість тринадцяти місцевих рад у наступному році за  новим територіальним розподілом працюватимуть лише дві — Наталинська і Красноградська. Отож лише поєднавши зусилля усіх гілок влади можна досягти поступального розвитку краю і, безперечно, успіху у справах.

Кожен очільник громади отримав Подяку голови райдержадміністрації та квіти. Зважаючи на карантинні обмеження, у такий спосіб відзначили колективи, депутатів і членів виконавчих комітетів місцевих рад.  

          

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page