Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Управитель багатоквартирних будинків: опанувати нову професію пропонує проєкт «VITAL EAST»

Управитель багатоквартирних будинків: опанувати нову професію пропонує проєкт «VITAL EAST»

Він реалізується в Харківській та Запорізькій областях України за фінансової підтримки Міністерства закордонніх справ Німеччини. На навчання запрошують громадян віком від 35 до 40 років, які мають статус внутрішньо переміщених осіб. Десятьом кращим слухачам курсів, які успішно складуть екзаменаційний тест, організують тижневу поїздку за кордон до країни-ініціатора проєкту.

Навчання стартує у вересні нинішнього року. Орієнтовний склад навчальної групи — 25 осіб. Заняття відбуватимуться в Харкові. Їх проводитимуть як місцеві викладачі, так із Німеччини.  Учасникам курсів із інших міст компенсуватимуть витрати на проїзд. Слухачі зможуть здобути кваліфікацію управителя багатоквартиних будинків і «хаус майстерів».  Зареєструватися можна за електронною адресою — spriyarmya-fond@ukr.net Контактна особа — Юлія Самойлова.

Консультації телефоном — (05744) 7-32-87 (Красноградська районна філія Харківського обласного центру зайнятості). Також запитання можна поставити безпосередньо фахівцям в офісі служби на вул. Соборній, № 81-А у Краснограді.

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page