Четверг , 28 Март 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / Терцентр організував благодійний проєкт «Різвяне диво»

Терцентр організував благодійний проєкт «Різвяне диво»

Акція спрямована на допомогу громадянам , які опинилися в скрутних життєвих умовах. Під опікою Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Красноградської міської ради перебуває близько однієї тисячі земляків. Це переважно люди старшого  віку та  особи з інвалідністю від 18 років, які вимагають додаткової уваги і підтримки суспільства.

— Ми тісно співпрацюємо з місцевими підприємствами та організаціями щодо надання благодійної допомоги нашим підопічним. Зокрема, активними соціальними партнерами є АТ «Укргазвидобування» Філія Управління будівельно-монтажних робіт «Укргаспецбудмонтаж» Цех з капітального будівництва, облаштування свердловин та будівництва газопроводів і  Колона автомобільної та механізованої техніки. Саме з їхньої подачі цьогоріч стартувала акція «Різдвяне диво», — розповіла директорка терцентру Людмила Тущенко. — До благодійної ініціативи долучилися 125 працівників. Вони зібрали кошти, закупили продукти і самостійно сформували та передали нам 40 продуктових наборів. Кожен із них доставимо тим, хто знаходиться у скруті.

З терцентром також взаємодіють керівники інших підприємств різних форм власності. Раніше сформувати пакунки з адресною допомогою працівникам терцентру посприяли генеральний директор ПАОП «Промінь» Євген Третяков, ПП Валерій Кицюк, керуючий відділком с. Зоряне ТОВ «АПК «Докучаєвські чорноземи Олександр Домнич, керівник ПП ФІРМА «ЮКОН АГРО» Юрій Поздняков, і директор ТОВ «Красноградський млин» Володимир Лебедєв.

— Насправді ми постійно відкриті до співпраці з благодійниками і не прив’язуємося до окремих подій чи дат, — зауважила Людмила Тущенко. — Якщо є охочі допомогти громадянам, які перебувають на обліку нашої служби, звертайтеся. Продукти довготривалого зберігання, предмети особистої гігієни та засоби реабілітації — речі, у яких завжди є потреба.

За словами директорки терцентру, у закладі діє пункт прокату засобів реабілітації. Нещодавно він поповнився кількома ходунками. Таку допомогу надала БО «Благодійний фонд Армена Бакманяна», яку очолює депутат обласної ради Армен Бакманян. Це перший досвід співпраці з цієї організацією. У терцентрі сподіваються, що не останній.

Для потенційних добродіїв нагадуємо, Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Красноградської міської ради знаходиться за адресою м. Красноград, вул. 19 Вересня, 77. Телефон – (05744) 7-32-70.

Дива існують, адже ми здатні створювати їх власноруч.

 

Фото з архіву терцентру

 

Про нас admin

Перевірте також

Харків атакували ворожі ракети і шахеди

Про ситуацію на Харківщині на 31 грудня розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page