Четверг , 25 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Стрілянина у поїзді

Стрілянина у поїзді

Шостого квітня о 02.46 до Красноградського РВП надійшло повідомлення від начальника швидкого пасажирського потягу № 125 сполученням «Костянтинівка — Київ». Чоловік повідомив про те що, о другій годині ночі на залізничній станції «Кегичівка» він почув звуки схожі на постріли в купе, де знаходились двоє невідомих чоловіків (ймовірно військові). При прибутті поїзда на станцію Красноград о 02.05 ночі ці пасажири зачинились в купе, висловлюючи погрози застосувати зброю. Із вагона евакуйовано 11 людей. Постраждалі відсутні.

На місце події прибуло керівництво ГУНП, районного відділу поліції м. Краснограда, спецпідрозділ «КОРД», працівники вибухово-технічного управління ГУНП в Харківській області, ДСНС.

Близько четвертої години ранку було здійснено огляд купе № 2 вагону № 11 швидкого пасажирського потягу № 125 сполученням «Костянтинівка — Київ», у ході якого вилучено: два пістолети Макарова, один магазин з набоями до нього, один магазин порожній, одяг чоловіків, які перебували у вагоні, сумка з таємною кореспонденцією, вісім гільз. Встановлено особи злочинців. Це 31-річний житель Київської області та 41-річний киянин, які несли службу в підрозділах Збройних сил України.  В ході проведення огляду місця події виявлено та зафіксовано кульові отвори в дверях купе. Під час проведення першочергових слідчих дій правоохоронці з’ясували, що зброя, з якої стріляли, належить 31-річному військовослужбовцю. Його затримано за ст. 208 КПКУ.

За цим фактом слідчим Красноградського районного відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

Триває слідство.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page