Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Співпраця задля профілактики повторних правопорушень

Співпраця задля профілактики повторних правопорушень

Найефективнішим захистом і попередженням повторних правопорушень громадян, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, є їх легальна зайнятість. Для формування чіткого професійного плану та подальшої  адаптації в професійне середовище цих осіб важливе місце займає інформаційно-роз’яснювальна робота, яку проводять фахівці служби зайнятості спільно із соціальними партнерами.

У приміщенні Красноградського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області 17 серпня 2021 року відбулася робоча зустріч фахівців пробації, Красноградської районної філії Харківського обласного центру зайнятості, Комунального закладу «Красноградський центр соціальних служб», відділу «Красноградське бюро правової допомоги».

Учасники зібрання обмінялися інформаційними матеріалами щодо основних напрямків діяльності кожної установи з умовно засудженими громадянами.

Йшлося про важливі аспекти співпраці з метою виявлення причин протиправної поведінки громадян, здійснення соціально-профілактичної роботи щодо запобігання негативним явищам та їх подолання, дотримання здорового способу життя, протидії насильству. Начальниця відділу активної підтримки безробітних районної філії ХОЦЗ Людмила Гнатенко запросила соціальних партнерів до проведення індивідуальних інформаційно-консультаційних зустрічей з громадянами, спрямованих на роз’яснення чинного законодавства щодо легальної зайнятості, мотивації суб’єктів пробації до працевлаштування та ознайомлення з послугами соціальних служб та правової допомоги.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page