Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Сергій Чернов поспілкувався з красноградцями

Сергій Чернов поспілкувався з красноградцями

У середу, 27 січня, на особистому прийомі в депутата Харківської обласної ради побували більше двадцяти жителів району.

Люди переважно зверталися з приводу надання матеріальної допопоги для лікування тяжких недугів, оплати операцій та інших медичних процедур. Також йшлося про реконструкцію системи опалення в приміщенні місцевої школи мистецтв, оптимізацію комунальних підприємств, які надають послуги в сфері фізичної культури та спорту. Жителі багатоквартирного будинку на вулиці Полтавській,88 порушили питання щодо законності проведення капітального ремонту в супермаркеті «Посад», який розташований на першому поверсі висотки. Мешканці багатоверхівки непокояться, як такі масштабні ремонтні роботи можуть вплинути на загальний стан житлового об’єкта, чи дотримуються відповідні будівельні норми і стандарти.

Після завершення особистого прийому громадян Сергій Чернов зустрівся з керівниками територіальних громад Красноградщини та районної ради. Попередньо на прохання депутата облради посадовці підготували перелік актуальних проблем, які вимагають підтримки на обласному та державному рівнях. Сергій Чернов пообіцяв узагальнити ці звернення та сприяти їхньому вирішенню у межах своїх повноважень. 

Детальніше про зустріч Сергія Чернова з жителями Красноградського району читайте в одному з наступних номерів районної газети «Вісті Красноградщини».

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page