Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Понад 18 мільйонів гривень — на субсидії

Понад 18 мільйонів гривень — на субсидії

За лютий цього року пільги на житлово-комунальні послуги отримали 3 910 жителів укрупненого Красноградського району, пояснила начальниця управління соціального захисту райдержадміністрації Світлана Гонтар. У фінансовому еквіваленті це склало два мільйони сімсот сім тисяч чотириста гривень.

Субсидіями забезпечено 11 627 домогосподарств на суму 18 млн 249,2 тис. гривень. Окрім того, п’ять з половиною тисяч сімей на Красноградщині одержали різного виду державних допомог на 12 млн 897,2 тис. грн (зокрема, це виплата допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях, особам з інвалідністю з дитинства, дітям з інвалідністю, тимчасової державної допомоги дітям, допомоги по догляду за особами з інвалідністю I чи II групи внаслідок психічного розладу та інших видів допомог).

Принагідно Світлана Гонтар нагадала, що прийом громадян щодо соціального захисту відбувається виключно за місцем проживання в територіальних громадах. Отож людям потрібно звертатися до відповідальних осіб у своїх старостинських округах.

До речі, відсьогодні прийом заяв та документів від територіальних громад управлінням соціального захисту КРДА здійснюється через програмний комплекс «Соціальна програма», додала начальниця управління соціального захисту райдержадміністрації.     

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page