Пятница , 29 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Осінні канікули в школах розпочнуться раніше чи ні

Осінні канікули в школах розпочнуться раніше чи ні

Про це запитали у відділі освіти Красноградської районної державної адміністрації.

— У закладах загальної середньої освіти району шкільні канікули планувалися з 22 жовтня до 2 листопада включно. Наразі рішення про перенесення на більш ранній термін не приймалося, але такий розвиток подій не виключається, — відповіла керівник відділу освіти КРДА Антоніна Турова. — Адже динаміка захворюваності дітей у школах  на гострі респіраторні вірусні інфекції збільшується. 

Антоніна Турова повідомила, що на 12 жовтня через діагноз «ГРВІ» школу не відвідує 181 учень. Минулого тижня через хворобу заняття пропускали 138 дітей, тепер на 43 більше.

Також 155 школярів дотримуються самоїзоляції. У деяких із них на COVID-19 захворіли рідні, інші залишаються вдома через підозру недуги в однокласників.

До 14 жовтня включно припинені заняття у Добренському НВК. Також самоізолювалися по одному класу в гімназії «Гранд» і багатопрофільному ліцеї. Одиничні випадки самозоляції є в окремих класних колективах у ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 ім. О. І. Копиленка, гімназії «Гранд» та Піщанському НВК. 

Становище щодо поширення інфекційних захворювань  обговорюватиметься на засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Красноградського району Харківської області. 

Якщо буде прийнято рішення про перенесення шкільних осінніх канікул, повідомлять додатково.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page