Среда , 24 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Осінні канікули в школах розпочнуться раніше

Осінні канікули в школах розпочнуться раніше

Учні закладів загальної середньої освіти Красноградщини відпочиватимуть із 18 до 24 жовтня включно. За таким графіком працюватимуть і школи області.

Рішення про перенесення канікул прийнято органами місцевого самоврядування у зв’язку із погіршенням у регіоні епідеміологічної ситуації щодо розповсюдження коронавірусу. Підставою для посилення карантинних обмежень є норми Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення». Відтак посилиться контроль за виконанням заходів, передбачених пунктом 3 Постави уряду від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів із метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS Co V-2» зі змінами.

 

Зверніть увагу!

Згідно з розпорядженням Красноградського міського голови Світлани Кривенко № 307 від 11.10.2021, на території громади забороняється проведення всіх масових заходів: культурних, спортивних, розважальних, соціальних, релігійних, рекламних, наукових, освітніх, професійних, тематичних та інших, зокрема й у розважальних закладах.

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page