Четверг , 25 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Негода спричинила відключення електропостачання в Красноградському районі

Негода спричинила відключення електропостачання в Красноградському районі

Ввечері 29 листопада потужний вітер залишив  без освітлення в помешканнях жителів окремих населених пунктів, масових відключень світла не було, — повідомили в Красноградському районі електричних мереж АТ «Харківобленерго».

— Електропостачання частково призупиняли в селах Попівка, Петрівка, Вербівка, Зоряне та деяких інших, а також локально в місті Краснограді, — розповів начальник місцевого РЕМ Роман Жданов. — Основна причина відключень — пориви ліній електропередач.

У ніч із 29 на 30 листопада над ліквідацією негативних наслідків погоди трудилися чотири аварійні бригади. Зазвичай чергує одна.

На ранок 30 листопада без освітлення залишалося село Зоряне. У центрі населеного пункту стихія повалила велике дерево, яке при падінні пошкодило  систему електропостачання. Також не встигли відновити подачу світла в селі Маховик.  Тривали ремонтні роботи  на вулицях Харківській і Полтавській у Краснограді, де сталася поламка на кабельній мережі.

Наразі ситуація контрольована. На виїзді працюють п’ять бригад. Ремонтники обіцяють відновити елекропостачання якнайшвидше.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page