Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / На міському сміттєзвалищі поблизу Краснограда горів металевий вагончик: постраждав безхатько

На міському сміттєзвалищі поблизу Краснограда горів металевий вагончик: постраждав безхатько

Пожежа сталася 24 листопада. Загоряння помітили випадкові свідки, які проїжджали повз смітник. Близько 10.33 вони повідомили про це районний відділ рятувальної служби.

На момент прибуття на місце події оперативного відділення 43 Державної пожежно-рятувальної частини металевий вагончик горів на всій площі у 25 метрів квадратних.

Об 11.00 вогнеборці  локалізували полум’я, а о 12.20 ліквідували займання, — йдеться в повідомленні ГУ ДСНС України в Харківській області.

До прибуття рятувальників під час намагань самостійно загасити пожежу постраждав безхатько. За словами потерпілого, він 1967 року народження. Чоловіка з опіками тіла спершу доправили до центральної районної лікарні, згодом до Харківського опікового центру, — уточнили в ЦРЛ.

За попередньою інформацією, ймовірною причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації твердопаливної печі.

Фото: ГУ ДСНС України в Харківській області

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page