Вторник , 23 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / На Красноградщині відкрили пам’ятний знак учасникам бойових дій АТО/ООС

На Красноградщині відкрили пам’ятний знак учасникам бойових дій АТО/ООС

Чотирнадцятого жовтня в День захисника і захисниць України та свята Пресвятої Богородиці в центрі міста Краснограда відбулося урочисте відкриття пам’ятного знака учасникам бойових дій Красноградщини, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність держави.

Монумент встановлено представниками громадської організації учасників АТО/ООС району за фінансової підтримки депутатів облради Сергія Чебишева та Сергія Чернова, київського волонтера Юрія Кулачка і небайдужих жителів краю.

У своїй промові очільник Красноградської спілки учасників бойових дій антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил на сході країни Віктор Галущак подякував усім, хто причетний до цієї знаменної події. Право відкрити пам’ятний знак надали учасникам бойових дій на Сході Володимирові Сачку та Юрієві Косенку.

Зі словами вдячності й шани до подвигу земляків, які боронять українську землю на сході України, оберігаючи наш спокій, перед присутніми на заході виступили голова райради Володимир Птишник, міський голова Світлана Кривенко, Зачепилівський селищний голова Олена Петренко, депутати Сергій Чебишев та Володимир Яцина. Принагідно когорту військовослужбовців, волонтерів та благодійників відзначили нагородами.

Пам’ять героїв, які віддали своє життя за те, щоб ми жили в мирній і незалежній країні, вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до монумента.

Освятив пам’ятний знак протоієрей Димитрій, секретар єпархіального управління Харківської єпархії православної церкви України.

Більше — у наступному числі «Вістей Красноградщини».

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page