Среда , 24 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Наталинські школярі посіли призові місця в змаганнях із велосипедного туризму

Наталинські школярі посіли призові місця в змаганнях із велосипедного туризму

П’ятнадцятого травня учасники команд Добренського ліцею та Кобзівської гімназії Наталинської сільської ради показали свої вміння у керуванні велосипедом під час обласного турніру, який організував КЗ ««Харківська обласна станція юних туристів». Змагання відбулися в Лісопарковій зоні Харкова. Хлопці та дівчата стали переможцями і призерами у різних номінаціях.

Відтак на дистанції фігурного водіння велосипеда у категорії молодші юнаки лідерство виборов Дмитро Мирончук, срібна нагорода у Данила Кулика. Обидва спортсмени навчаються у Кобзівській гімназії. Їхні старші товариші  Вадим Луговий із Кобзівки та Данило Саленко із Добренського ліцею на цій самій дистанції здобули срібло та бронзу відповідно.

Успішно у змаганнях показали себе і дівчата. Марина Лебединська із Кобзівської гімназії фінішувала третьою на дистанції тріал. Вона змагалася з учасниками молодшого віку. Її ровесниця та товаришка по закладу освіти Юлія Сітяєва завоювала срібло з фігурного водіння. Урожайною на нагороди для старших юнаків стала дистанція тріал. Призові місця відразу посіли три учні Добренського ліцею: Данило Саленко піднявся на першу сходинку п’єдесталу , Антон Вермен і Андрій Муха у цьому виді змагань поділили третє місце турнірної таблиці.

У Наталинській громаді пишаються упіхом юних спортсменів. Їз вдали виступом у обласних змаганнях велотуристів привітали на сторінці органу місцевого самоврядування у фейсбуці. Високий результат — спільна заслуга вихованців та їхніх наставників — Андрія Мирончука, Василя Храченка та Сергія Маринича.

Фото: Наталинська громада

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page