Вторник , 16 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Навчатися новому завжди актуально

Навчатися новому завжди актуально

У Красноградській міській раді із завершення курсів «Робота з інформаційними онлайн-ресурсами та послугами» привітали учасників освітнього проєкту та вручили відповідні посвідчення. Навчання організували за співпраці з Харківським обласним центром зайнятості (ХОЦЗ), обласним центром професійно-технічної освіти та Красноградською районною філією служби зайнятості населення. Документи вручали директор ХОЦЗ Володимир Міненко, керівниця місцевої філії Ірина Петрикіна та міський голова Світлана Кривенко.

У курсах взяли участь 20 жителів міської громади пенсійного віку, які відвідують денне відділення територіального центру соціального обслуговування.  Проспонсорував проведення навчального курсу один із депутатів міськради. Заняття відбувалися двічі на тиждень упродовж попереднього місяця на базі Красноградського педагогічного фахового коледжу. Їх проводили педагоги закладу освіти. За цей час слухачі опанували роботу з   Приват24, 104.ua, та іншими подібними сервісами, оформили електронні підписи, навчилися працювати з текстовими документами, спілкуватися у месенджерах та здобули інші сучасні вміння.

Також цього дня посвідчення про закінчення курсів  «Діти з особливими освітніми потребами: клінічні та психолого-педагогічні аспекти»   отримали 20 педагогів Наталинської громади, які працюють за напрямком інклюзивної освіти, — повідомили у місцевому відділенні служби зайнятості. Організаторами навчання теж виступили Харківський обласний центр зайнятості  та  центр професійно-технічної освіти. Навчання профінансував бюджет Наталинської сільської ради. Вручення документів відбувалося за участю очільниці громади, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк.

Детальніше про ці події розкажемо в одному з наступних номерів газети «Вісті Красноградщини».

Під час вручення посвідчень у Красноградській громаді
Під час вручення посвідчень у Наталинській громаді

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page