Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Місцеві вибори-2020: хто претендує очолити Красноградську міську ОТГ

Місцеві вибори-2020: хто претендує очолити Красноградську міську ОТГ

Як поінформували в міській територіальній виборчій комісії, на 23 вересня  офіційно зареєстровані чотири кандидати, які візьмуть участь у виборах на посаду голови міської об’єднаної територіальної громади. 

Серед них троє самовисуванців:

Олександр Клочко, працівник ГУ Держгеокадастру в Харківській області; Сергій Лобач, юрисконсульт Красноградського районного відділу АТ «Харківобленерго» та фізична особа-підприємець Іван Горобець.

Також ще один кандидат Олександр Машко висувається  Харківською обласною регіональною партійною організацією політичної партії «Блок Світличної «Разом!». Наразі він працює заступником чинного голови Красноградської райдержадміністрації.

Двадцять четверте вересня — останній день, коли претенденти на участь у виборчих перегонах на місцевих виборах-2020 зможуть подати документи для реєстрації. Наступне засідання міської ТВК, на якому затвердять остаточний список кандидатур, відбудеться 25 вересня.

Напередодні стало відомо, що кандидата на посаду очільника Красноградської міської ОТГ  від партії «Слуга народу» представили в Харкові під час партійної конференції обласного осередку партійної сили. Про це повідомили харківські інтернетресурси.  Ним є  Олександр Кайдаш, який  зараз очолює Красноградську райдержадміністрацію.

Нагадаємо, керівників ОТГ,  а також депутатів обласних, районних рад та об’єднаних територіальних громад обиратимемо 25 жовтня.

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page