Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Мільйон на стадіон

Мільйон на стадіон

стадіон «Ювілейний» у Краснограді

Таку суму під час VII сесії Харківської обласної ради 23 вересня виділили депутати для виготовлення проєктно-кошторисної документації для реконструкції КЗ «Красноградський стадіон «Ювілейний, — повідомив за результатами пленарного засідання голова райдержадміністрації Віктор Войтенко. Значні  кошти також спрямували для реалізації на Красноградщині інших соціально значущих проєктів.

Зокрема, 3 899 194 грн передбачили для  завершення будівництва спортивної зали Красноградського ліцею № 3.

спортивна зала Красноградського ліцею № 3

Кілька рішень стосувалися розвитку медичної галузі в територіальних громадах району.  Вісімсот тисяч гривень планують витратити для розробки проєктно-кошторисної документації для ремонту будівлі КНП «Красноградська центральна районна лікарня», 1 918 540 грн використають  для завершення будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини у  селі Андріївка Кегичівської селищної ТГ, а 4 400 000 грн на капітальну реконструкцію частини приміщень педіатричного, терапевтичного та неврологічного відділень КНП «Зачепилівська ЦРЛ».

За словами Віктора Войтенка, ці інвестиції — результат тісної співпраці органів державної влади та місцевого самоврядування.

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page