Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Мотокросмени завершили спортивний сезон

Мотокросмени завершили спортивний сезон

Фінальна гонка чемпіонату Харківської області з мотоциклетного спорту відбулася 06 листопада в Куп’янському районі. Екіпаж спортсменів із Краснограда у складі  Юрія та Дмитра Немилостивих піднявся на другу сходинку п’єдесталу. Представник Красноградщини Валентин Бойко, який виступав у класі OPEN,  фінішував шостим.

У категорії мотоциклів з колясками за перемогу боролися сім екіпажів. Під час змагань йшов дощ. Це ускладнювало рух піщаною трасою, але не завадило нам  посісти високе призове місце, — розповів Юрій Немилостивий.  — Тож завершуємо нинішній сезон на емоційному підйомі і вже плануємо наступний.

За словами Юрія Немилостивого, вже є попередня усна домовленість з головою Наталинської громади Оленою Третяк та постійним спонсором спортивно-технічного клубу «Екстрим-мото», який представляють мотокросмени, генеральним директором ПАОП «Промінь», депутатом районної ради Євгеном Третяковим щодо  проведення навесні  відкриття мотоциклетного сезону-2022 у Наталиному. Наразі спортсмени вдячні благодійникові, а також його колегам із ПАОП Промінь Ользі Четверик та Ірині Смородиновій за всебічну підтримку та сприяння задля збереження і розвитку мотоциклетного спорту на Красноградщині.

Юрій Немилостивий подякував механікам клубу Миколі Білану та Дмитру Раківненку і небайдужим до спортивного буття СТК «Екстрим-мото» добродіям Олександру Бороденку, Валерію Кицюку та Олександру Боровському за допомогу впродовж сезону.

Фото з архіву Юрія Немилостивого

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page