Среда , 24 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Красноградські кікбоксери здобули титул чемпіонів України

Красноградські кікбоксери здобули титул чемпіонів України

Сергій Джумайло з вихованцями під час чемпіонату України з кемпо-карате-2021 у Харкові

Національний чемпіонат з кемпо-карате відбувся останнього дня зими в Харкові. Вихованці відділення кікбоксингу «Булат» місцевої дитячо-юнацької спортивної школи завоювали 28 нагород, у тому числі 17 найвищої проби. Про етапи підготовки та участь у турнірі розпитали  наставника спортсменів Сергія Джумайло.

— До цих змагань долучаємося щороку і готуємося заздалегідь. На шляху до чемпіонату пройшли низку випробувань. Восени посіли перше загальнокомандне місце в Кубку України з кемпо-карате, —нагадав тренер. —На чемпіонаті ми виступали у вікових категоріях від шести до вісімнадцяти років та змагалися у всіх розділах – семі-контакт і лайт-контакт, а також куміте. У кожному досягли хороших результатів. Приємно, що результативні поєдинки провели також спортсмени, які вперше виступали на турнірі такого рівня.

Сергій Джумайло розповів, що боротьба була не тільки напруженою, а й видовищною. У кількох зустрічах наші земляки перемогли суперників нокаутом. Один із найдосвідченіших вихованців школи Максим Рещіков у такий спосіб завершив один зі своїх поєдинків, який тривав лише кілька секунд.

Для кікбоксерів спортивний сезон у розпалі. Зараз вони активно готуються до обласних змагань. У травні планують поїхати до Львова. Там очікується проведення чемпіонату України з кікбоксингу ІСКА.

 

Фото з архіву Сергія Джумайло

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page