Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Коронавірус: статистика Красноградщини на 27 вересня

Коронавірус: статистика Красноградщини на 27 вересня

Рівень захворюваності COVID-19 збільшується. Приємна новина — за період із 20 до 26 вересня в районі обійшлося без летальних випадків, спричинених коронавірусною інфекцією.

Як повідомила директорка КНП «Красноградська центральна районна лікарня» Ганна Васенко, наразі в стаціонарі ЦРЛ  перебувають 25 пацієнтів із діагнозом «коронавірус». Серед недужих двоє дітей 17 та 7 років від народження. Четверо хворих у тяжкому стані лікуються в умовах відділення анастезіології та інтенсивної терапії. У 13 пацієнтів недуга під підозрою, уточнення за результатами аналізів методом полімеразно ланцюгової реакції (ПЛР).

За інформацією КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району», на амбулаторному лікуванні перебувають 20 пацієнтів. Це жителі Красноградської, Наталинської та Зачепилівської громад, які уклали декларації з сімейними лікарями центру. Також амбулаторно лікуються 18 мешканців Зачепилівської, 17 Кегичівської 7 Старовірівської, 6 Сахновщинської громад, які обслуговуються в амбулаторіях загальної практики сімейної медицини за місцем проживання. За минулий тиждень коронавірус вперше діагностували у 14 жителів Красноградщини.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page