Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Коронавірус: статистика Красноградщини на 10 вересня

Коронавірус: статистика Красноградщини на 10 вересня

Нині в стаціонарі  центральної районної лікарні перебувають 10 пацієнтів із COVID-19. Серед хворих маленька дитина, який виповнився рік від народження. Троє недужих у тяжкому стані знаходяться під наглядом медиків відділення анастезіології та інтенсивної терапії, з них двоє підключені до апаратів штучного дихання, — повідомила директорка КНП «Красноградська ЦРЛ» Ганна Васенко. За період із 03 до 10 вересня сталося два летальні випадки. хвороба забрала життя двох мешканок Красноградської громади. Обидві жінки були віком 70+.

Наразі киснем забезпечені всі 225 ліжко-місць ЦРЛ, у тому числі 112 з централізованою подачею.

За інформацією «Центру первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району» на території міської та Наталинської сільської громад амбулаторно лікуються семеро пацієнтів із коронавірусною інфекцією. У тому числі двоє дітей, один хворий  старшого віку, решта працездатного. За останній тиждень COVID-19 вперше діагностували у чотирьох жителів Красноградщини.

Медики констатують поступове підвіщення рівня захворюваності коронавірусом.  Вони нагадують про необхідність дотримання заходів, які стримують розповсюдження інфекції, — носіння захисних масок у людних місцях і громадському транспорті, користування  засобами особистої гігієни, антисептиками тощо. Також наполегливо рекомендують вакцинуватися проти COVID-19. Зокрема, зробити це можна у Центрі вакцинації в Краснограді на вулиці Шиндлера, 91. Телефони взаємодії — (05744) 7-30-23, (05744) 7-26-28.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page