Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Коронавірус: статистика Красноградщини 28 червня — 02 липня

Коронавірус: статистика Красноградщини 28 червня — 02 липня

За цей період в районі зареєстровані два нові випадки коронавірусу — по одному в Краснограді та Зачепилівці. Летального перебігу хвороби у пацієнтів із COVID-19 не зафіксовано.

На стаціонарному лікуванні у Красноградській центральній районнії лікарні перебувають шість пацієнтів.

Амбулаторно в територіальних громадах Красноградщини лікуються п’ятеро громадян із підтвердженим діагнозом «коронавірус»: один пацієнт на території Красноградської міської ради, двоє у Старовірівці, по одному в Кегичівці та Зачепилівці. У Сахновщинській громаді амбулаторних хворих із коронавірусною інфекцією не виявлено.

Статистика обнадіює. Однак непокоїть, що більшість населення у громадських місцях перебувають без захисних масок. Передусім йдеться про міський ринок, де спостерігається значне скупчення людей. Добре, що хоч у супермаркетах не обслуговуюють покупців без засобів індивідуального захисту. 

Халатність людей у ставленні до свого здоров’я та безпеки оточення обурює. Коронавірус — підступна хвороба. Навряд чи він відступив, скоріш за все лише причаївся. Ситуація з поширенням захворювання та рівнем смерності від COVID-19  у східних сусідів показова. Навряд чи ми прагнемо такого сценарію в Україні. Відтак виконуємо  необхідні запобіжні заходи — носіння масок, дотримання соціальної дистанції ніхто не відміняв.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page