Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Коронавірус: на Красноградщині плюс чотири нові випадки

Коронавірус: на Красноградщині плюс чотири нові випадки

На 21 вересня коронавірусну інфекцію діагностували ще у чотирьох пацієнтів центральної районної лікарні: троє з них жителі Красноградщини, один із Кегичівського району.

Нині на стаціонарному лікуванні в ЦРЛ з діагнозом «коронавірус» перебувають 14 хворих. За словами директорки КНП «Красноградська центральна районна лікарня» Ганни Васенко, для лікування пацієнтів із пневмоніями та COVID-19 тепер задіяні чотири відділення: інфекційне, анастезіології та інтенсивної терапії, екстренної невідкладної медичної допомоги і частково хірургічне. 

Як розповіла в. о. керівника КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району» Руслана Равлюк, на амбулаторному лікуванні зараз перебувають вісім пацієнтів із позитивним ПЛР-тестом на коронавірус. Відзавтра до роботи повернеться один із працівників центру, в якого повторний аналіз на коронавірусну інфекцію методом полімеразно ланцюгової реакції негативний. Водночас продовжують курс лікування від коронавірусу  троє працівників первинки: двоє в стаціонарі, один амбулаторно.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page