Пятница , 29 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Коронавірус на Красноградщині: від початку тижня сталося дев’ять летальних випадків

Коронавірус на Красноградщині: від початку тижня сталося дев’ять летальних випадків

За період із 15 до 19 березня  померло 9 пацієнтів із діагнозом COVID-19, які лікувалися в стаціонарі Красноградської центральної районної лікарні.  Про це сьогодні кореспондентці видання  повідомили в ЦРЛ.

Жертвами захворювання стали семеро красноградців: серед них жінки віком 43, 60, 67 та 69 років, а також чоловіки 43,  63 і 84 років. Також від ускладнень перебігу захворювання померли 71-річна жителька Сахновщини та 80-річний мешканець Кегичівки.

На ранок 19 березня в стаціонарі ЦРЛ перебували 76 пацієнтів із коронавірусною інфекцією, у тому числі двоє дітей — восьмирічний хлопчик та сімнадцятирічний юнак. Шестеро хворих отримують інтесивну терапію. Апарати штучної вентиляції легень не застосовуються. Також цього дня з ЦРЛ до обласної вірусологічної лабораторії направили біологічні матеріали від 34 пацієнтів із підозрою на COVID-19.

За інформацією КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району»,  на 19 березня лікарняні листи закрили 10 пацієнтам, які здолали коронавірус. Однак амбулаторно продовжують лікування 119 красноградців, у яких діагностували цю інфекцію.  Також для проведення аналізів на уточнення діагнозу відправили 97 проб від хворих, у яких підозрюється захворювання. 

Ситуацію з поширенням COVID-19 на Красноградщині медики називають вкрай напруженою. Вони вкотре наполегливо закликають краян дотримуватися запобіжних заходів. По-можливості залишатися вдома. Під час перебування в громадських місцях носити захисні маски і частіше їх змінювати, дотримуватися соціальної дистанції, користуватися антисептиками і  мити руки. Вірус стає дедалі агресивнішим. Прикро, але статистика свідчить, що третя хвиля коронавірусу тільки набирає обертів. Тож бережіть себе і будьте соціально відповідальними по відношенню до своїх рідних та оточення.

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page