Четверг , 25 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Комп’ютерний томограф у ЦРЛ вже змонтований

Комп’ютерний томограф у ЦРЛ вже змонтований

Про це 22 липня повідомив медичний директор КНП «Красноградська центральна районна лікарня» Віктор Позняк під час перебування у закладі охорони здоров’я учасників Дня громади в Красноградській міській раді.

— Ми знаходимося на фінішній прямій щодо підключення та запуску обладнання. Наразі триває процес отримання відповідної дозвільної документації, — розповів Віктор Позняк. — Очікуємо також приїзду фахівців, які підготують наших медиків для ефективної роботи з комп’ютерним томографом. Плануємо, що на початку вересня нинішнього року КТ вже запрацює на повну потужність.

Функціонал комп’ютерного томографа у ЦРЛ розразрахований одночасно отримувати 32 зрізи під час обстеження внутрішніх органів пацієнтів. Також є можливість застосовувати контрастні речовини для діагностики аномалій стінок судин, як головного мозку,  так і магістральних судин кінцівок. 

Віктор Позняк повідомив, що у лікарні зацікавлені в розвитку ургентної стоматології, яка потребує застосування наркозу, зокрема, з використанням закису озоту, севофлурану, ін’єкційних методів знеболювання. Такий кабінет обладнають у відділенні анастезіології та інтенсивної терапії ЦРЛ. Нині тут вже встановлено нову стоматологічну установку. 

Згодом у цій кімнаті обслуговуватимуть і дітей, і дорослих, які бажають отримати відповідні послуги без больових відчуттів.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page