Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / Здай газовий лічильник на повірку та отримай новий безкоштовно

Здай газовий лічильник на повірку та отримай новий безкоштовно

АТ «Харківгаз» запровадила послугу повірки приладів обліку природного газу в одну операцію. При демонтажу лічильника, який є власністю споживача на планову повірку, власнику домоволодіння пропонується укласти з компанією договір міни. Після його укладання, користувач отримує у свою власність новий обліковий пристрій .

Як уточнили кореспондентці видання у відділі комунікацій АТ «Харківгаз», нові лічильники видаються клієнтам безкоштовно. Вони вже пройшли вхідний контроль, тож чекати їхньої повірки не потрібно. Отримання у власність споживача та встановлення нового приладу обліку газу відбувається в один день.

Таким чином споживачі можуть значно зекономити час, який раніше витрачали на очікування лічильника після повірки. Згідно із законом України «Про метрологію та метрологічну діяльність», на демонтаж приладу обліку  газу, його повірку та встановлення після перевірки витрачається два місяці. При підписанні договору міни, клієнтам не потрібно очікувати на свій лічильник 60 днів і хвилюватись з приводу результатів повірки.

Аби отримати новий лічильник у один день, необхідно, аби той, яким вони користувалися раніше, був власністю споживача та були відсутні втручання в його роботу.

За інформацією пресслужби АТ «Харківгаз»,  на початок червня фахівці компанії здійснили майже 30 тисяч повірок лічильників газу в одну операцію. Наразі одночасне отримання власником нового приладу обліку газу під час зняття його лічильника на повірку здійснюється майже у 90% випадків.

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page