Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Житловий фонд Красноградщини обігрівається майже повністю

Житловий фонд Красноградщини обігрівається майже повністю

На третє листопада працюють 14 котелень. Вони постачають тепло до багатоквартирних будинків, закладів охорони здоров’я  та освіти району. Про це розповів директор Красноградського підприємства теплових мереж Олександр Сидоренко.

— Теплопостачання відновлено майже до всіх об’єктів житлового фонду. Через технічні проблеми не опалюються лише дві багатоповерхівки в Улянівці, проте ближчим часом цю ситуацію виправимо, — повідомив він. — Також тепло поступає майже до всіх медичних закладів, окрім Берестовеньківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Наразі обігрівається більшість приміщень шкіл і дитячих садків. Поки що холодно в дошкільному підрозділі та у школі Володимирівського НВК, але ми працюємо над усуненням цих недоліків.

Олександр Сидоренко зауважив, що процес централізованої подачі тепла відбувається згідно з графіком включення котелень, оприлюдненим на сторінці тепломережі у фейсбуці. Його подальше  дотримання залежатиме від ефективності співпраці з АТ «Харківгаз».

Наразі тепломережа відшкодувала більшу частину боргу перед газовою компанією за транспортування блакитного палива. Минулої п’ятниці ПТМ перерахувало понад 3 мільйони гривень у залік заборгованості. Решту недоїмки у півмільйона  гривень планують реструктуризувати та повернути поетапно.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження  голови Красноградської райдержадміністрації Олександра Кайдаша, опалювальний сезон офіційно стартував у районі з 23 жовтня.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page