Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Житель Кирилівки Красноградського району зізнався у вбивстві

Житель Кирилівки Красноградського району зізнався у вбивстві

Трагедія відбулася в цьому населеному пункті пізно ввечері 11 листопада. Тридцятирічний молодик зарізав вітчима своєї співмешканки. Удвох чоловіки розпивали спиртні напої. Між учасниками застілля виникла сварка. Для одного з них вона завершилася фатально.

Про інцидент близько опівночі в поліцію повідомила падчерка вбитого. Громадянка розповіла, що коли повернулася до помешкання, побачила розкидані пусті пляшки з-під алкоголю, плями крові на дивані, які були прикриті подушками, та співмешканця в нетверезому стані. Чоловік  зізнався, що вбив вітчима та заховав тіло в погребі. Згодом забрав у жінки гроші та відправився пиячити далі.

Правоохоронці оперативно знайшли та затримали злочинця. Ним виявився місцевий житель. Раніше він уже був засуджений за аналогічний злочин. У ході допиту підозрюваний повідомив, що під час сварки наніс товаришеві по чарці кухонним ножем кілька ударів у ділянку грудної клітини та живота.

Поліціянти вилучили знаряддя вбивства та направили  на експертизу.

За даним фактом слідчим Красноградського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді  ув’язнення терміном до п’ятнадцяти років.

Наразі  вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу затриманому.

Фото: відділ комунікації поліції Харківської області

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page