Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Допомога лікарні від благодійників і королівської родини

Допомога лікарні від благодійників і королівської родини

Нещодавно КНП «Красноградська центральна районна лікарня» отримало спеціалізований медичний автомобіль і наркозний апарат. Це допомога БФ «Харків з тобою» та благодійної організації British-Ukrainian Aid, діяльністю якої опікується  королева Великобританії та принц Чарльз. Вони тісно співпрацюють із Національною службою  здоров’я України. Це дозволило забезпечити спецтранспортом і обладнанням кілька лікувальних закладів у Харківській і Полтавській областях. Тепер пощастило і Красноградській ЦРЛ.

— Оновлення транспортного парку лікарні – питання актуальне. Наразі переважно маємо автівки, що експлуатуються давно. Із шести одиниць відносно нових лише дві, — пояснила директорка закладу Ганна Васенко. – Тож коли передставник благодійної організації «Харків з тобою» поцікавився нашими потребами, ми, звичайно, замовили сеціалізований автомобіль.

Це ж стосувалося й наркозного апарату. Якшо апаратів для штучної вентиляції легень у райлікарні 12, і великої необхідності в них медзаклад не відчуває, то наркозних лише два. Тож такому подарунку в райлікарні раді.

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page