Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / День міста Краснограда-2020: святкувати чи ні

День міста Краснограда-2020: святкувати чи ні

Питання про скасування масових святкових заходів до Дня міста та 77-річниці визволення Красноградщини від нацистів, запланованих на 19 вересня, порушили депутати районної ради під час пленарного засідання. Сесія відбулася 17 вересня під головуванням очільника райради Володимира Птишника. У її роботі взяв участь голова райдержадміністрації Олександр Кайдаш.

Свою пропозицію відмінити розважальну програму та  обмежити святкування урочистою церемонією покладання квітів до пам’ятних місць народні обранці аргументували постійним збільшенням кількості хворих коронавірусом в Україні та, зокрема, на Харківщині. Вони пропонують у період адаптивного карантину дотримуватися єдиного підходу в організації масових заходів до визначних подій  у всіх територіальних громадах району.  Наразі одні з розмахом святкують історичні дати, влаштовують спортивні змагання тощо, а інші навпаки, намагаються уникати скупчення людей. Адже вимога щодо перебування на свіжому повітрі під час масових зібрань однієї особи на 25 квадратних метрів по факту не виконується.

У відповідь на це звернення Олександр Кайдаш пообіцяв, що найближчим часом в РДА визначаться з остаточним форматом урочистостей на 19 вересня. Про своє рішення повідомлять в соціальних мережах.

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page