Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Дві аварії з постраждалими: підсумок минулих вихідних у Красноградському районі

Дві аварії з постраждалими: підсумок минулих вихідних у Красноградському районі

Дорожні транспортні пригоди сталися в суботу, 11 грудня, в селах Піщанка та Хрестище.

За фактами ДТП правоохоронці проводять перевірки.

Перша аварійна ситуація трапилася того дня близько 14.00 на трасі Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта неподалік автозаправочної станціі «Маршал» у  Піщанці. Водій за кермом «Шкоди», під час здійснення маневру повороту ліворуч з автошляху М-18, який прямує на Полтаву, не надав перевагу зустрічній «Ниві». Відтак допустив зіткнення з автівкою. Від удару вилетів далі та зіштовхнувся з автомобілем «Сітроен», яким керувала жителька Полтави. У результаті аварії постраждала 43-річна керманичка  «Ниви». Жінку із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм грудної клітини каретою швидкої доправили до центральної районної лікарні.

О пів на шосту вечора правоохоронці виїхали за викликом до села Хрестище. Тут зіткнулися мотоцикл МТ і легковик КІА. За попередньою інформацією, зіткнення спричинив водій мотоцикла. Двадцятирічний чоловік керував транспортом без номерних знаків та без включення освітлення. У цій ДТП травмувалися пасажири МТ – 15-річна дівчина та 19-річний юнак. Обоє отримали закриті черепно-мозкові травми.

Фото: Красноградський відділ поліції

Про нас admin

Перевірте також

Харків атакували ворожі ракети і шахеди

Про ситуацію на Харківщині на 31 грудня розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page