Среда , 24 Апрель 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Спорт / Вболіваймо за збірну України з футболу на Євро-2020

Вболіваймо за збірну України з футболу на Євро-2020

Від перемоги національної футбольної команди над збірною Швеції в 1/8 Чемпіонату Європи з футболу минуло більше двох днів, а ця новина досі активно обговорюється. Вранці 02 липня кореспондентка видання випадково почула розмову між мешканкою міста та її сином на одній із вулиць Краснограда. 

Хлопець вів велосипед, а його мама активно жестикулювала та емоційно говорила: «Як же це чудово! На наших очах твориться славетна історія українського футболу! Уяви, ми вперше в 1/8 найпрестижнішого в світі футбольного турніру. Пишаюся нашими хлопцями…»

Справді, українські футболісти своєю перемогою в історичному матчі проти збірної Швеції на Євро-2020 спрвокували хвилю радості та єднання для всіх жителів країни. Поки політики безуспішно вигадують національну ідею, яка поєднає співвітчизників, спортсмени творять дива. Такого піднесення та гордості за людей, державу в українському суспільстві давно не відчували. Подібні перемоги нагадують, якими сильними й талановити є українці. Насправді, нам все під силу. Потрібно лише вірити в себе та бути наполегливими.

Цієї суботи, 03 липня, національній збірній із футболу знову буде потрібна наша підтримка. У Римі о 22.00 за київським часом українці зустрічатимуться з одним із фаворитів чемпіонату Європи — збірною Англії. Чекаємо цікавої гри і попри високий статус суперників сподіваємося на перемогу українців. Своїми досягненнями на Євро-2020 вони вже увійшли до історії національного футболу. Будьмо вдячними і справедливими!

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page