Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Амфетамін у кишені – «путівка» за грати

Амфетамін у кишені – «путівка» за грати

Молодику з Краснограда загрожує ув’язнення до трьох років на підставі частини 1 статті 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Днями під час патрулювання міста  правоохоронці затримали хлопця, який вживав спиртні напої біля одного з місцевих магазинів. Поки полісмени складали протокол за  ч. 1 ст. 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення, молодий чоловік поводився неадекватно. Він агресивно реагував  на запитання про можливе тримання при собі заборонених речовин. Тим самим надав підстави поліціянтам для проведення поверхневого огляду. У ході такої перевірки правоохоронці виявили в молодика полімерний пакет із кристалічною речовиною білого кольору. Сам затриманий назвав знахідку амфетаміном, який придбав для власного споживання.

Знайдений «крам» направлений на експертизу. За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 ККУ, — повідомляє Красноградський районний відділ поліції.

Фото: Красноградський районний відділ поліції

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page