Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / У Соснівці відбулася першість Красноградського району зі спортивного рибальства

У Соснівці відбулася першість Красноградського району зі спортивного рибальства

Дванадцятого липня на ставку в Соснівці зібралося чимало любителів тихого полювання. Двадцять сім команд виборювали головний трофей — Кубок району.

З четвертої ранку рибалки розташувалися у своїх секторах, очікуючи велику рибу. Однак та майже не клювала. Тривалий час лідирував Андрій Гранкін, спіймавши 20-грамову плотвичку. До речі, йому дісталася номінація «Найспритніший рибак». Згодом ще кільком спортсменам поталанило вивудити із глибин водойми коропів. Найбільша рибина заважила 878 грамів. Це добича 66-річного Анатолія Дубового із команди «Олімп 2». Разом із Віктором Переходою — другим членом колективу — вони виловили 5 рибин загальною вагою 1732 г, що дало їм змогу завоювати Кубок району зі спортивного рибальства та перше місце. На другій сходинці п’єдесталу опинилися «Наталинці» (Олег Шерстюк та Віктор Чукмарьов), «Бронза» у команди «Реал Фіш» у складі Дмитра Рожка та Олександра Дворника.

Переможців та призерів змагань нагородив голова Красноградської районної державної адміністрації Олександр Кайдаш. Він подякував усім спортсменам за активну участь у змаганнях, а також організаторам — очільниці сектору культури і туризму КРДА Наталії Сіліній та керівникові районної організації Українського товариства мисливців та рибалок Сергієві Сябру. 

Насамкінець усіх пригощали смачною кашею. 

Більше читайте в п’ятничному номері «Вістей Красноградщини».   

      

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Один коментар

  1. и ни одного в маске..коронавирус то рядом!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page